miercuri, 18 iulie 2012

Manichiura gradient

Postarea de astazi a pornit de la ultima oja pe care am achizitionat-o, si anume Lime Up! de la Essence, un verde crud pe care l-am purtat cu mare placere si care a rezistat cu brio cateva zile bune pe unghii, pana cand m-am hotarat sa modific ceva. Am vazut acest albastru superb la o prietena si din prima clipa am fost convinsa ca ar arata foarte bine impreuna, asa ca i-am "furat" oja cu gandul la manichiura gradient de mai jos. Dar mai bine va las cu pozele:






 Ce parere aveti de rezultat? Eu una sunt foarte incantata, si mi se pare ca cele doua culori se completeaza foarte bine. Desi poate pentru unele dintre voi ar putea fi cam mult, mie imi place sa port combinatii cat mai nebunesti pe unghii. Si sincera sa fiu, mi-ar fi placut si cu un alt model pe deasupra. Tanjesc de ceva vreme la placute Konad si pe viitor trebuie sa-mi achizitionez si eu neaparat cateva modele :)) Pana atunci ma multumesc si cu atat!


Cam asa arata oja Essence simpla. Voua cum va place mai mult? Eu una o prefer in varianta gradient, desi e foarte frumoasa si de una singura.



 Kisses!

16 comentarii :

  1. Wow, arata incredibil! Imiplace la nebunie combinatia si cum ti'a iesit gradient-ul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi place mai mult simpla, dar ti-a iesit frumos gradientul. Chiar ieri mi s-a pus si mie pata sa incerc urmatorul gradient cu galben si albastru si sunt curioasa daca iese verde la mijloc.

    RăspundețiȘtergere
  3. wow, ce combinatie super! cred ca am sa-ti fur si eu modelul
    imi place foarte mult si luciul :X

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...